Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Αλήθειες που θα Ευχόμασταν να Γνωρίζουμε Πολύ Νωρίτερα στη Ζωή μας!

Υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε πως η ζωή κάτι μας οφείλει. Νιώθουμε ανολοκλήρωτοι και ότι είμαστε μακριά από τον πραγματικό σκοπό που δώσαμε υποσυνείδητα στην ύπαρξή μας.
 
Ας υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας κάποιες, μερικές φορές, αιχμηρές αλήθειες για  να ξαναβρούμε τον προσανατολισμό μας:


1. Τα υλικά αγαθά δεν φέρνουν την ευτυχία, ούτε φέρνουν ανιδιοτελείς ανθρώπους κοντά μας.
2. Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους πάντες. Αν έχετε έναν τέτοιο στόχο, είστε καταδικασμένοι να χάσετε τον εαυτό σας.
3. Είναι μη ρεαλιστικό να κυνηγάτε την τελειότητα. Το να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας μέσω της αυτοβελτίωσης, είναι αυτό για το οποίο πρέπει να προσπαθείτε.

4. Στις τελευταίες στιγμές της ζωής μας δεν θα μετράνε τόσο τα επιτεύγματα και οι επιτυχίες μας, όσο οι πολύτιμες αναμνήσεις που θα έχουμε με τους αγαπημένους μας.
5. Όσο περισσότερο κυνηγάτε την ευτυχία έξω από σας, τόσο πιο πιθανό είναι να αποτύχετε να την βρείτε. Η ευτυχία δεν είναι ένας θησαυρός που πρέπει να ανακαλύψουμε, αλλά υπάρχει μέσα μας.
6. Οι ενέργειές μας δηλώνουν περισσότερα από τα λόγια μας. Σταματήστε να παραδειγματίζετε τους άλλους νουθετώντας τους, αλλά κάντε το με τις πράξεις σας.
7. Δεν έχουμε ιδέα πότε θα φύγουμε από τη ζωή. Αδράξτε την κάθε στιγμή για να πετύχετε αυτό θέλετε σε αυτόν τον κόσμο.
8. Τα ταλέντα σας δεν είναι θεόσταλτα. Έρχονται και καλλιεργούνται μόνο μέσω της συνέπειας, της προσπάθειας και της συνεχούς πρακτικής.share24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου